Om meg

Mann, født i 1977 og oppvokst utenfor Sortland i Vesterålen. Gift, og bor nå i Bodø. Kanskje Norges mest urbane bøgdis.

Komiker, journalist, slektsforsker,  og jobber på dekkverksted til daglig. Prøver å trene minst to ganger i uken, men det går ikke alltid slik. Trener i så fall Krav Maga, som er et israelsk system for selvforsvar.

Interesser: Politikk, foto, humor, reising, slektsforskning, dyr, selvforsvar og mye, mye mer.

Poenget med denne nettsida er å promotere meg selv som komiker, debattant, slektsforsker og generelt. Jeg håper den kan være med på å vise frem hva jeg kan til fremtidige arbeidsgivere blant annet. Når det gjelder bloggen, så blir nok den å bestå av kommentarer til diverse ting jeg ser og hører. pluss en del humor. Det vil også komme mer personlige ting, som opplevelser og tanker om ting jeg har opplevd. I den sammenhengen blir nok grensene mellom personlig og privat berørt og til tider overskredet. Jeg gjør imidlertid sånt i håp om at det kan komme andre til nytte og ikke fordi jeg ønsker medlidenhet.

Jeg  ønsker å påvirke verden rundt meg til å bli et bittelitt bedre sted. Kanskje er dette en liten, sped begynnelse.