Kort midtukeinnlegg: Klart for mat etter ei helt herlig trening

Det er sen middag, og jeg er klar for en enkel middag. Etter en treningsrunde er det vel lov til å være litt lat. Eller, det er vel lov uansett.

Dette er klikkhoreri på høyt plan, men jeg må bare få det ut. Etter to måneder borte fra trening er jeg tilbake, og det er helt herlig.

På grunn av dekksesong og bryllup (for to måneder siden i morgen) har jeg ikke kunnet trene. En viss grad av dørstokkmil har det nok også vært de siste par ukene. Men selv om kondisen best kan samme

nliknes med en kjederøykende blåhval, så er det godt å være i gang. Og ikke bare på grunn av selve treninga, men vel så mye på grunn av miljøet der jeg trener.

Egentlig hater jeg å trene. Man blir svett av det, og ofte er det grusomt kjedelig. Jeg misunner de som faktisk klarer å løfte vekter eller løpe flere ganger hver uke i år etter år. For meg er det bare toppen av nitrist, derfor måtte jeg finne noe som ga litt mening, og det fant jeg med å trene selvforsvar. Det er et system som heter Krav Maga, og det skal jeg heller fortelle mer om ved en senere anledning.

Nå er det klart for middag. Jeg er lat, så det blir ferdigmat av typen man kjøper i matbutikken og hiver i mikroen i noen minutter. Forresten, så blir det veldig ofte det. Så Toro, Fjordland eller andre produsenter: Jeg er åpen for sponsing!!! Jeg kommer neppe til å skrive noen kritiske innlegg om dere, så jeg er åpen for å reklamere. Bare nevner det.

Det var alt. Ha en fantastisk flott onsdag videre.

Blogglistenhits

Posted in personlig, psykisk, tanker, trening and tagged , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.