Hvordan er det mulig for en mann å se sykere ut enn han føler seg?

– Du ser så blek ut. Er du dårlig?

Ordene kom fra kona mi. Jeg hadde stått opp i dag, og følte meg egentlig ganske bra, men hun var ikke enig. Ifølge henne så jeg likblek ut. Et kjapt bilde med telefonen, det som du ser over, viste at hun hadde rett. Jeg var skikkelig blek. Men jeg følte meg helt ok. Kanskje er jeg den som har motbevist myten om man-flu? Altså at vi menn syter noe jævlig bare vi blir litt forkjølet. Det vil i så fall være en sensasjon.

Vi menn er kjent for å ta våre plager alvorlige. Man er aldri forkjølet, det er alltid influensa. Drit i at en influensa også inkluderer feber, muskelsmerter og sterk hodepine, pluss slapphet og generell følelse av at det ikke er noen vits med sykebil. Ring likbilen. Bare menn snufser litt så er det kritisk.

Jeg følte meg ikke tipp topp da jeg våknet klokka 12 i dag, jeg skal innrømme det. Jeg hadde en lett hodepine, halsen føltes som sandpapir og en ulldott irriterte halsen slik at jeg måtte kjempe mot hosten. En hoste som lindret kløingen i nøyaktig 1,25 sekunder før det var på’n igjen. Hadde jeg kunne ville jeg stukket hånda i halsen og klødd meg. Til blods, slik jeg gjerne gjør med myggstikk.

Men heldigvis finnes det hodepinetabletter, så etter å ha svelget to slike ned men en Battery følte jeg meg helt fin. Var ikke engang slapp.

Faktisk kan jeg anbefale kombinasjonen av energidrikker og Paracet. Det funker som bare faen! Koffein er i seg selv et smertestillende stoff, og kombinert med Paracet så slipper man trøttheta som kan komme av sistnevnte. Og er du skeptisk til en slik kombinasjon, så kan du gå på apoteket og kjøpe tabletter som inneholder nettopp de to stoffene i en og samme tablett. I vårt gjennomregulerte land hadde de neppe blitt solgt til gud og hvermann hvis det ikke hadde vært trygt.

Så nå sitter jeg her og skriver, og snart skal jeg ut en tur for å vaske og støvsuge bilen mens jeg ennå føler meg helt topp. Så får det ikke hjelpe at folk blir blendet av mitt ekstremt reflekterende ansikt.

 

Oppdatering: Jeg var visst sykere enn jeg trodde, for i dag (mandag) måtte jeg være hjemme fra jobb. Jaja, ingen sensasjon likevel.

Blogglistenhits

Posted in personlig, tanker and tagged , , , , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *