Shàman Olsen

La Shàman Olsen vise DEG veien til det perfekte liv!

Den Hellige Moskus snakker gjennom meg! Jeg skal her røpe hemmeligheten bak det evige liv. Du må bare lese videre og TA PÅ SKJERMEN!!!

Den Hellige Moskus kom en natt til søndag til meg og sa: Jan Roger, du må frelse verden. Du må vise dem at slik de lever er galt. De må slutte med å vanære moskusen gjennom å spise Grandiosa og Fjordland, og innta det eneste rene, nemlig WHISKAS og COCA COLA!!!

Ikke glem å ta på skjermen! På den måten blir du frelst!

Jeg så Ham i øynene, og skjønte at dette var rett. Den natten ble jeg døpt av den hellige Kärcher, og jeg har siden da levd for å prise HAM! Det kan du også gjøre, du kan bli en disippel av Den Hellige Moskus, og få et NYTT og PERFEKT liv! Du trenger bare å sende meg dine urene penger, og la meg ta hånd om dem. Begynn med en tusenlapp, gjerne to. Send dem til Shàman Olsen, så skal jeg vise DEG den rette vei!

Ta på skjermen!

Allerede før denne teksten ble lagt ut har følgerne STRØMMET PÅ!!! 20.000 mennesker har til nå latt seg døpe i Den Hellige Moskus navn, og jeg har vanskelig for å ta unna etterspørselen, derfor har jeg vært nødt til å ansette medhjelpere. Men dette koster, så vi vil gi DEG sjansen til å bidra! Vi trenger 1,6 millioner kroner. Det betyr at så lite som 1600 mennesker kan donere en tusenlapp, og dermed få del i Hans Hellighets reise mot den verdensomspennende moskus!

Ta på skjermen!

Og ikke nok med det! Jeg helbreder! Allerede sju til ti dager etter at Jeg har bedt for deg vil du være kvitt din forkjølelse! Et mirakel! Har du vondt i ryggen? En grundig massasje fra Meg vil gjøre at du føler deg MYE bedre!

Shàman Olsen ser også fremtiden! Bare i år har jeg forutsett at folk vil få merkbart redusert innhold på sin bankkonto bare ved å DONERE kronasjer til Den Hellige Moskus! Jeg så også at det ville bli grønt gress i april eller mai! Jeg forutså at politikerne ville krangle om statsbudsjettet i fjor! Og jeg ser at du vil bli opplyst av Den Hellige Moskus hvis du kommer på mine workshops som jeg skal ha i sommer! Bare 16.000 kroner koster det, men hvem kan sette en pris på å komme nærmere Den Hellige Moskus?

Ta på skjermen!

Om kun KORT TID skal jeg ut på turnè sammen med en av mine følgere. For bare 7325 kroner kan du sikre deg billett til showet Shàmanen og Trygdesnylteren! Vi har til nå solgt ut 25 kirker, men vi har holdt av noen FÅ billetter til følgerne av denne siden! Vær rask, det går unna som bare det!

Jeg snur også atomer! Hver gang jeg bruker bilen snur atomene seg FLERE ganger i SEKUNDET! Det er et MIRAKEL!!!

Nei, begynn allerede i dag med å innta Whiskas og Cola, så kan du sende pengene dine til Meg! Shàman Olsen hilser deg!

Og TA PÅ SKJERMEN!!!

Posted in tull and tagged , , .

4 Comments

  1. Din kraft må være unik, hver gang jeg tar på iPad skjermen så kommer jeg til begynnelsen av din hellige tekst – vil Cola Zero gjøre samme nytte?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.