Flytting, stand up og julefeiring. Slik blir livet mitt de neste månedene

Fredag hadde jeg min siste dag som dekkarbeider på en stund. Nå blir det flytting og andre utfordringer fremover.

Jeg har heldigvis vært forberedt på å «miste» jobbe lenge, så det går greit. Jeg er bare sesongarbeider, selv om sesongene mine gjerne varer fra april til ut november. Det er ikke akkurat ideelt, men litt arbeid er bedre enn null arbeid. I år må jeg også flytte innen utgangen av året, derfor blir det greit å ha noen uker fri.

Men selv om hovedvirksomheten framover blir å lete etter jobb, så skal det jo skje litt. Tirsdag reiser jeg og Elisabeth til Trondheim for å ha to kvelder med stand up. Det er nybegynnerkvelder, så vi får ikke mer enn fem minutter hver gang, men det blir likevel gøy. Pluss veldig spennende. Jeg har ikke gjort stand up to kvelder på rad noen gang, så det blir ei aldri så lita utfordring. På dagtid skal vi besøke folk, pluss se oss om i Trondheim, så dette blir en fin tur.

Før det må jeg forberede meg. Jeg har forsåvidt materialet klart, men det må gjennomgås på nytt slik at ting sitter skikkelig. Og så må det vaskes og ryddes i leiligheten, slik at hun som skal mate kattene mine ikke får sjokk når hun kommer.

Når vi kommer tilbake begynner flyttinga for alvor. Jeg gruer meg, men det må jo gjennomføres. En del ting må jeg få kjørt til foreldrene mine i Vesterålen, så til det må jeg få tak i en bil, pluss kanskje en tilhenger. Det aller meste må være klart før jul, for da skal jeg oppover til foreldrene mine igjen for å feire jula sammen med dem.

Det virker kanskje rart å ikke feire jula sammen med Elisabeth, som jeg jo er gift med, men det får bare være. Jeg har veldig gamle foreldre (77 og 89 år), derfor vil jeg feire høytida sammen med dem mens jeg ennå kan. Samtidig vil Elisabeth feire med sine foreldre, så da blir det slik. Jeg drar ned til Bodø igjen i romjula, så da får jeg og Elisabeth feiret nyttår sammen. Slik har vi gjort det siden vi ble sammen for drøye tre år siden, og det fungerer veldig bra for oss.

Dessverre må jeg være ute av leiligheta mi til nyttår, mens den nye ikke blir ledig før 1. februar, så det er ei aldri så lita utfordring. Men det ordner seg nok. Uansett skal jeg være seriøst glad når flyttinga er over…

Ellers så kommer jeg til å fortsette å blogge, gjøre stand up, lete etter jobb og forhåpentligvis frilanse gjennom vinteren. Så får vi se hva tiden bringer. Jeg ser i alle fall ganske lyst på tilværelsen.

Forresten, jeg blir glad hvis noen har tips angående jobb.

Posted in Bodø, jobb, personlig and tagged , , , , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *