Slik kommer 2020 til å bli. Satser jeg på

Mens den første dagen av 2020 snart er over, tenkte jeg å se litt framover. Så her får du mine planer for dette året.

Jeg sitter nå i sofaen i det som er min leilighet i bare noen dager til. Innen søndagen er over må jeg ha vasket meg ut og overlevert nøklene til husverten, så det er bare å peise på. Men jeg gidder ikke å stresse for mye. Jeg bare gleder meg til å bli ferdig.

Etter det skal jeg nordover til foreldrene mine en tur, igjen. Jeg kommer ikke inn i den nye leigheta før 15. januar, så da benytter jeg muligheten til å dra en tur nordover. Der oppe skal jeg skanne en haug med familiebilder. Jeg har ganske gamle foreldre, så skal jeg få med meg hvem som er på de gamle bildene må jeg få skrevet det ned jo før jo heller. Samtidig tar jeg og digitaliserer dem. Den jobben høres nok ikke akkurat ut som en fest, men det er nå så. Jeg synes det er en god ide å gjøre det.

Når jeg da kommer nedover igjen er det å flytte inn. Forhåpentligvis blir det litt avisjobbing utover vinteren, før det kommer en ny dekksesong. Samtidig satser jeg på å fortsette med standup og blogging, og kanskje utvikle begge deler. Dette er to hobbyer jeg har blitt veldig glad i, og som gir meg veldig mye.

Og når vi snakker om hobbyer. Jeg har ikke trent noe særlig de siste månedene. I all hovedsak har det vært på grunn av manglende tid. Nå håper jeg å kunne gå opp til prøve for å komme til grad 5 innen Krav Maga, som er en selvforsvarsteknikk jeg trener. Men det krever at jeg får opp kondisen. I jula hadde jeg tre dager da jeg ikke var ute av huset, og det gjorde sitt med både vekt og kondis, så der må jeg skjerpe meg grundig. Samtidig må også teknikken sitte, så det blir ei utfordring.

Sommeren blir det nok jobbing, og det samme med høsten. Kanskje blir det en tur utenlands, men det kommer ann på muligheter og lommebok.

Ellers så har jeg en del ideer jeg har lyst til å teste ut. Akkurat hva det går ut på tør jeg ikke å si ennå, så dere får bare følge med. Jeg håper og tror dette blir et bra år.

Ha et fantastisk godt nytt år alle sammen! 🙂

Posted in Bodø, jobb, personlig, tanker and tagged , , , .

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.