Hvorfor du snart kommer til å dø: Koronaviruset, 5G og andre ting som myndighetene har skapt for å drepe deg

Er koronaviruset laget for å redusere antall mennesker i verden? Blir hjernene våre grillet av 5G-stråling? Vil Bill Gates drepe afrikanere?

Det er nok lenge siden det har vært så mange konspirasjonsteorier i omløp som i disse dager. Personlig synes jeg det er ganske komisk, selv om konspirasjonsteorier egentlig ikke er noe å le av. Vi vet hvor farlig slike ting kan være når de brukes til å rettferdiggjøre grusomme ting. Som jødeforfølgelsen. Nazistene påsto jo at jødene styrte verden, og at de var farlige for oss som ikke er jøder. Dermed hadde de skaffet seg en slags legitimitet til å forfølge og drepe jøder. Så da var helvete igang. For ikke å snakke om 22. juli…

I dag, mens hele Norge sitter innendørs og biter negler av nervøsitet for å bli smittet av koronaviruset har konspirasjonsteoriene god jord å vokse i.

Fortsetter under bildet.

For noen dager siden hadde jeg en diskusjon med ei jeg har som venn på Facebook pluss hennes venninne om dette viruset. Kort fortalt, så trodde de at viruset var skapt av folk som vil at det skal bli færre mennesker på jorda. Noen beviser for påstanden hadde de ikke, det var mer «kan du bevise at det ikke er slik?».

Les også: Faktisk.no: 5G har ingenting med corona å gjøre

Selvsagt kunne jeg ikke det. Det er heller ikke slik ting fungerer. Jeg må ikke motbevise din ravgale påstand, det er du som påstår noe som må bevise at du har rett. Oppsiktsvekkende påstander krever oppsiktsvekkende beviser er det noe som heter. For å si det slik, så tror jeg ikke på at månen er en gul ost før du kommer tilbake med en bit ost fra månen, og du kan bevise at det faktisk var der du fant den. Så enkelt og så vanskelig er det faktisk.

Fortsetter under bildet.

Så har du alle som er redde for femte generasjons mobilnett, populært kalt 5G. Det er forståelig at man er skeptisk til ny teknologi og ting man ikke kan ta og føle på, som stråling. Men det betyr ikke at det dermed er farlig. Det er heller ikke forskjell på strålingen fra 5G som fra 4G (og 3G) siden de bruker omtrent de samme frekvensene. Og det er nettopp frekvensene og styrken på signalene som hadde kunnet vært skadelige, ingenting annet. 5G bruker bare signalene mer effektivt enn 4G, det er hele forskjellen.

Enda morsommere blir det når to konspirasjonsteorier kombineres. Jeg har sett folk som har påstått at koronaviruset har kommet til oss gjennom vaksiner, før det har blitt aktivert av 5G. Hvor får folk slike tanker fra? Det er tydelig at mobilnettet ikke har tatt livet av fleinsopp, for det må jo være noe sånt de har spist for å komme på dette. Og nei, det er ingenting som tyder på at det er noe hold i dette. Ingen i det hele tatt.

Les også: Her er korona-konspirasjonene

En person som ved jevne mellomrom får passet sitt påskrevet er Bill Gates. Nei, det er ikke fordi at Windows er noe dritt (hvilket det er), men fordi han finansierer vaksinering av afrikanere. Det burde jo være en bra ting, men det er ikke alle som ser det slik. Gates har sagt noe sånt som at vaksinering vil gjøre at folk får færre barn i utviklingsland, og det har fått enkelte til å klikke. De tror at han prøver å forgifte folk med vaksiner så de enten blir ufruktbare eller at de dør. Sannheten er selvsagt noe annet.

Les også: Did Bill Gates Admit Vaccinations Are Designed So Governments Can Depopulate the World?

Poenget med det han har sagt er at når flere barn holder seg friske, og dermed lever til de blir godt voksne, så vil det ikke lenger være så stort behov for å få mange barn som før. Det er nemlig en grunn til at foreldre i fattige land får mange barn, og det er fordi de trenger noen til å ta seg av seg når de blir gamle. Ved å få mange barn har de garantert at tilstrekkelig mange vil vokse opp. Når ungene blir friskere enn før trenger de ikke å få fullt så mange barn som før, og dermed vil befolkningsveksten bli mindre, og kanskje gå ned. Det er det som ligger bak, ikke noe verre. Men når man virkelig ønsker å se konspirasjoner, da finner man dem også.

Fortsetter under bildet.

Skjermdump fra ei nettside jeg snublet borti. Jeg kunne lagt ut link, men jeg vil ikke gi dem mer klikk enn nødvendig. Men utfra det som står på bildet skal det gå ganske greit å google seg fram til det hvis du er interessert.

Til slutt vil jeg nevne min favorittkonspirasjonsteori (puh, langt ord), nemlig chemtrails. Noen tror at kondensstripene som fly lager på himmelen egentlig er et spor av kjemikalier som noen bruker fly til for å spre. Disse kjemikaliene er enten gift, stoffer som gjør oss lette å styre, reduserer fruktbarheten vår, pluss sikkert mange fler. Alt sammen satt igang av myndighetene, Illuminati, frimurere, Bilderbergere eller andre hemmelige organisasjoner.

Bare så synd at dette over hodet ikke stemmer. Det du ser på himmelen er noe høyst naturlig, nemlig vanndamp. Når oljeprodukter som for eksempel flydrivstoff forbrennes, så lages det også vanndamp, noe du kan se dryppende fra eksosrøret på bilen din. Og høyt oppe i atmosfæren er det ekstremt kaldt, derfor kondenseres vanndampen svært raskt slik at du kan se den. Det er ikke noe mystisk ved det.

Igjen kan man lure på hva enkelte folk røyker eller spiser. Det skal mye fantasi og lite fornuft til for å tro på slike ting. Tenk bare på hvor mange som ville måtte vært involvert i en slik konspirasjon. Folk på flyplassen, piloter, flyselskap, flyprodusenter, de som lager kjemikaliene og myndigheter. Alle sammen kunne kommet med lekkasjer, og alle ville lett kunnet ta bilder. Når vi vet hvor mange lekkasjer det kommer bare mens et statsbudsjett for Norge blir laget, så virker dette absurd. Og skulle konsentrasjonene i atmosfæren vært så høye at det kunne ha påvirket oss så (tror jeg) det ville vært ganske lett å måle det. Så nei, det er ikke noe i dette. Ikke i det hele tatt. Men det er jo et morsomt plott for filmer og bøker, det skal sies.

Nei jeg vil oppfordre deg til å ikke ta alt du leser på nettet for god fisk, og søk informasjon hos gode kilder. Da slipper du å være paranoid, og du slipper å drite deg ut. Det unner jeg alle.

Under finner du lenker til noen nettsider som faktisk er til å stole på:

Folkehelseinstituttet (FHI)

Helsenorge

Faktisk

CIA World Factbook

Forskning.no

The Lancet

Har du flere forslag til gode nettsider? Eller kjenner du til andre konspirasjonsteorier? Send meg ei melding, eller skriv det i kommentarfeltet under!

Posted in helse, Internett, Norge, Samfunn and tagged , , , , , , , , .

9 Comments

  1. Det er jo litt morsomt med konspirasjonsteori da :-), eller tragikomisk – eller forresten, mest tragisk

    • Ja jeg synes det er veldig morsomt. I alle fall helt til jeg tenker på andre verdenskrig og 22. juli. For ikke å snakke om vaksinemotstand. Men veldig mange konspirasjonsteorier er jo så ravgale at de bare er morsomme. 🙂

  2. Fantastisk artikkel. Denne ønsker jeg å dele med noen av mine eldre bekjente som tror på alt de leser på internett. Det eneste som vil skape forvirring, er at det pekes på bl.a. CIA og faktisk.no som eksempler på pålitelige kilder. Man skal ikke lese så mye om CIA sin historie for å miste litt troen på dem. Les f.eks. «Planted news» her: https://en.wikipedia.org/wiki/CIA_influence_on_public_opinion

    • Joda, jeg vet at CIA har en noe, skal vi si, interessant bakgrunn. Men CIA world factbook er genuint bra, og så vidt meg bekjent til å stole på. Ellers så takker jeg for rosen, og takker for at du deler posten. Følg gjerne med videre. Det blir mer i samme sjanger.

  3. Pingback: La ikke koronapandemien bli til en selvmordspandemi! – Jan Roger Olsen

  4. Pingback: Hold kjeft hvis du ikke tåler å få kritikk! – Jan Roger Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.