Hvorfor er det så mye IDIOTI i Norge akkurat nå?

Demonstrasjon mot koronatiltak, fotballspiller med homohets, valget i USA og bokomslag med sexblikk. Alle sammen er eksempler på dumskapen om dagen.

Jeg hadde egentlig tenkt å vente enda ei uke med å skrive noe her, men dette kan ikke vente. Det er så utrolig mye idiotisk som skjer om dagen!

1: Forrige søndag demonstrerte 150 personer foran Stortinget mot koronatiltakene i Norge. De hadde håpet på 1000 personer, men heldigvis var det ikke så mange gærninger i Oslo den dagen. Altså, jeg er like drittlei av covid-19 som alle andre, men jeg skjønner at det må settes inn tiltak for å begrense og til slutt stoppe smitten. Man kan sikkert også diskutere hva som er best å gjøre, men gå da for svarte ikke ut midt under en pandemi og klump dere sammen på et lite område uten å bruke munnbind! Det er så himmelropende dumt at jeg har ikke ord! Og vil du absolutt protestere, så kan du jo like godt gjøre det fra datamaskinen eller telefonen din, og på det viset unngå all smitte.

Men neida, disse folkene tror tydeligvis at de kan mer om denne sykdommen enn all verdens leger og annet helsepersonell. Om det er Youtube-akademiet eller Livets (knall)harde skole som de har utdannet seg ved vet jeg ikke, men noe er det. Hadde det ikke vært for faren for at de vil smitte andre hadde jeg bedt til en gud jeg ikke tror på om at disse menneskene skulle blitt smittet nettopp ved demoen sin. Det hadde vært vel fortjent!

2: Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati ropte «jævla soper» til Vaalerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under en kamp. Så unnskyldte Kastrati seg med at han ikke skjønte hva ordet betydde. Ok, hvis du er usikker på hva et ord betyr, så ikke bruk det! Men jeg vet ikke hvor mye jeg tror på det, for det har aldri vært spesielt greit å faktisk være homofil i norsk fotball, derfor har også ordet homo og andre uttrykk for det blitt brukt mye som skjellsord. Uansett hva som er grunnen til at Kastrati brukte ordet soper så er det fullkommen dumskap av ham. Og ingen dårlig unnskyldning kan endre det.

3: Hvorfor skrives det så utrolig mye om presidentvalget i USA egentlig? Sist jeg sjekket så hadde ikke jeg stemmerett i det valget, men utfra dekningen skulle man tro at jeg var et unntak. Jada, hvem som er president i unaiten påvirker også oss, men ærlig talt! Det er da vel ikke nødvendig å tapetsere både nettsider og papiraviser med Trump og Biden! Og hvorfor ser alle norske journalister ut til å ta det for gitt at Trump vil tape? Det samme gjorde de for fire år siden, og vi så hvordan det gikk. Ok, Trump ligger under på meningsmålingene, men også det er likt med for fire år siden, så hva med å kanskje innta en noe dempet tone? I løpet av tirsdag eller onsdag vil vi nok få se hvem som har rett, og jeg tipper at Trump vil vinne igjen. Men jeg tar gjerne feil.

4: Hadia Tajik har skrevet bok, og bildet på forsiden får kritikk for å være seksualisert og ukebladaktig. Vel, det er noe som heter å lese ei bok som fanden leser Bibelen, men her tror jeg jammen at fanden har nøyd seg med å se på omslaget. Jeg synes ikke det er noe galt med bildet over hodet. Ja, man ser bittelitt hud, men ikke mer enn jeg ser hver dag mens jeg går i butikken nå om dagen. Hvis dette er å være seksualisert, så er det jammen rart at ikke alle heterofile menn går rundt med konstant ereksjon. Du må virkelig lete etter ting å kritisere for at det bildet skal være å gå over streken! Men for all del, den som leter, den finner, så alt går an.

Tajik har jo fått slengt etter seg at hun er muslim (noe jeg tror hun ikke er, men det er uansett hennes sak), derfor er det rart at ingen har kritisert fargen på buksedressen. Grønn er som kjent muslimenes farge…

Hvis man skal kritisere noe med den boka, så kritiser innholdet, og ikke innpakningen! Dette er jo ei bok skrevet av en politiker, så det er sikkert massevis å ta for seg for den som vil det. Men i dagens ekstremt lettkrenkede virkelighet må jo noen ha noe å henge seg oppi, så hvorfor ikke ta det som står mest lagelig til for hugg?

Puh, det var godt å få det ut. Nå skal jeg forberede meg mentalt på alle som sier at det tvert imot er jeg som er dum. Noe de kanskje har rett i. Jeg har aldri tatt en IQ-test, så hva vet jeg. Uansett tipper jeg at jeg sover godt i natt.

Posted in helse, meninger, Norge, politikk and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Kjempe bra skrevet og er så enig med deg i flerre av sakene. Vi kommer aldri til å bli kvitt dette viruset slik enkelte mennesker holder på i dette landet. Skjønner ikke hva som er så viktig med dette valget hos oss nordmenn? Her burde man heller hatt et større fokus på de som har fått kroppene sine, helsa si og hverdagen sin både tøffere og ødelagt på grunn av den tiden vi dessverre er en del av. Det hadde kanskje fått åpnet øya for enkelte. Ha fortsatt en god uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.