Om meg

Mann, født i 1977 og oppvokst utenfor Sortland i Vesterålen. Gift, og bor nå i Bodø. Kanskje Norges mest urbane bøgdis.

Komiker, journalist, slektsforsker,  og jobber på dekkverksted til daglig. Prøver å trene minst to ganger i uken, men det går ikke alltid slik. Trener i så fall Krav Maga, som er et israelsk system for selvforsvar.

Interesser: Politikk, foto, humor, reising, slektsforskning, dyr, selvforsvar og mye, mye mer.

Poenget med denne nettsida er å promotere meg selv som komiker, debattant, slektsforsker og generelt. Jeg håper den kan være med på å vise frem hva jeg kan til fremtidige arbeidsgivere blant annet.

Bloggen er for folk som normalt ikke leser blogger. Her blir det ingen sminketips eller dagens outfit, men heller mine mer eller mindre skrå blikk på livet og alt som rører seg. Historier fra livet mitt blir det, og meninger, masse meninger. Selv om dette ikke alltid er å regne som journalistikk, så velger jeg å holde meg til pressens etiske regelverk slik det er uttrykt i Vær Varsom-plakaten. Jeg forholder meg også til Bloggplakaten.

Jeg  ønsker å påvirke verden rundt meg til å bli et bittelitt bedre sted. Kanskje er dette en liten, sped begynnelse.