Om meg

Mann, født i 1977 og oppvokst utenfor Sortland i Vesterålen og bor nå i Bodø. Kanskje Norges mest urbane bøgdis.

Komiker, journalist, slektsforsker,  og jobber på dekkverksted til daglig. Prøver å trene minst to ganger i uken, men det går ikke alltid slik. Trener i så fall Krav Maga, som er et israelsk system for selvforsvar.

Interesser: Politikk, foto, humor, reising, slektsforskning, dyr, selvforsvar og mye, mye mer.

Poenget med denne nettsida er å promotere meg selv som komiker, debattant, slektsforsker og generelt. Jeg håper den kan være med på å vise frem hva jeg kan til fremtidige arbeidsgivere blant annet.

Bloggen er for folk som normalt ikke leser blogger. Her blir det ingen sminketips eller dagens outfit, men heller mine mer eller mindre skrå blikk på livet og alt som rører seg. Historier fra livet mitt blir det, og meninger, masse meninger. Selv om dette ikke alltid er å regne som journalistikk, så velger jeg å holde meg til pressens etiske regelverk slik det er uttrykt i Vær Varsom-plakaten. Jeg forholder meg også til Bloggplakaten.

Et av mine mål med nettsida er å promotere vitenskap og kjempe mot pseudovitenskap. Jeg gjør mitt beste for å dokumentere mine påstander med kilder til seriøse nettsider. Finner du feil må du ikke være redd for å kontakte meg enten gjennom kommentarfeltet eller ved å skrive til meg i sosiale medier. Jeg kan også kontaktes på jrolsenx77(at)gmail.com. (at) betyr krøllalfa, og jeg skriver det slik for i størst mulig grad å unngå spam.

Jeg  ønsker å påvirke verden rundt meg til å bli et bittelitt bedre sted. Kanskje er dette en liten, sped begynnelse.